default-image

Από τα Χανιά ξεκινάει αύριο τη μάχη ανόδου ο ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Από τα Χανιά ξεκινάει αύριο τη μάχη ανόδου ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις Μουρνιές Χανίων με αντίπαλο το ΙΝ.ΚΑ. ξεκινά η προσπάθεια του ΠΟΑ στα μπαράζ πρωταθλητών, καθώς αύριο, στις 5 το απόγευμα, θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Ατσαλένιου μπαίνει στην... αφετηρία για το στόχο της ανόδου και θέλει να ξεκινήσει με διπλό, που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια...

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άρης Ρεθύμνου θα υποδεχτεί στη Σοχώρα τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΟΑ επικρατεί αποφασιστικότητα και πίστη, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουν ότι η χανιώτικη ομάδα διαθέτει ποιότητα, ενώ έχει τον ίδιο στόχο. Η προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Κρασανάκη ολοκληρώθηκε χθες, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να προπονείται κανονικά και έτσι τα προβλήματα επικεντρώνονται στις απουσίες των Κοντογιάννη και Σταυρακάκη. Οι Ατσαλενιώτες θα έχουν και τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, καθώς το ένα πούλμαν έχει συμπληρωθεί, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερο.

Ο νεαρός τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε στις δηλώσεις του ότι θα πρέπει η ομάδα του να έχει συγκέντρωση 100% στο πλάνο της και να παρουσιαστεί με τη δέουσα σοβαρότητα.

Στη 19μελή αποστολή του ΠΟΑ μετέχουν οι: Χατζημηνάς, Ματαλλιωτάκης, Τσαχάκης, Γιακουμάκης, Βρεττός Κ., Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Ρουμπάκης, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Πετράς, Βλάχος, Βρεττός Ν., Τριανταφύλλου, Ντραγκόντι, Γιαννόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι έχουν στην πρεμιέρα το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ το ευχάριστο για τον προπονητή του ΙΝ.ΚΑ. Γιάννη Κατσούλη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Στο άλλο παιχνίδι της αυριανής μέρας, ο Άρης Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Κασέλας και Τσαχάκης είναι τραυματίες για το συγκρότημα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Θεοδωρομανωλάκης. Στην αντίπερα όχθη, ο Μανόλης Σκύβαλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μίγγα και Ταρτάλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ηςαγωνιστικής και οι διαιτητές:

Αύριο (17:00)

ΙΝ.ΚΑ.-ΠΟΑ (γήπ. Μουρνιών): Σταυρουλάκης, Κομκοτός, Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου).

Άρης Ρεθύμνου-ΟΦΙ (γήπ. Σοχώρας): Φουκάκης, Νικολακάκης, Δασκαλάκης Α. (Ηρακλείου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News