Αθλητισμός

Εξετάζει την καθαίρεση της διοίκησης Γκιρτζίκη η FIFA

Από παντού φαίνεται να… πολιορκείται η διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη καθώς μετά και τις νέες εξελίξεις όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλλου η FIFA φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να ορίσει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ ως τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Το σενάριο αυτό παρουσιάζεται σήμερα από τη «Live Sport» και έχει ως βάση την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε τον Απρίλιο η ΕΠΟ στην FIFA κατηγορώντας τον Κύπριο παράγοντα Κωστάκη Κουτσοκούμνη όσον αφορά στη συμφωνία που είχε κάνει με τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Τότε είχε δοθεί μία παράταση… ζωής στη διοίκηση του Γκιρτζίκη, όμως οι νέοι λανθασμένοι χειρισμοί της ΕΠΟ και η μη τήρηση κάποιων δεσμεύσεων επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο κ. Κουτσοκούμνης θα έρθει στην Αθήνα στο τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου ώστε να κρίνει αν έχει γίνει εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτούς της FIFA, προκειμένου να λογοδοτήσουν στην αρμόδια επιτροπή επτά από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Προύντζο, Παπανικολάου, Υφαντή, Γιάχο, Σπάθα, Δημητρόπουλο.

Σχόλια