default-image

Πανδαισία χρωμάτων στο "Χρώμα Run" για 2.800 δρομείς

Κρήτη
Πανδαισία χρωμάτων στο "Χρώμα Run" για 2.800 δρομείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατακλύστηκε το απόγευμα το Αρκαλοχώρι από δρομείς που συμμετείχαν στο "Χρώμα Run", τον αγώνας άθλησης, διασκέδασης και προσφοράς, κι απ' ότι φάνηκε και εκπλήξεων, αφού και μέχρι πρόταση γάμου έγινε.  

Ο αγώνας ξεκίνησε από το Εκθεσιακό Κέντρο της περιοχής. Οι 2.800 δρομείς και εθελοντές που συμμετείχαν έκαναν το γύρω του χωριού (5 χλμ.), μέσα με μια πανδαισία χρωμάτων, καθώς σε έναν ανελέητο "πόλεμο" με χρωματιστό αλεύρι.

Ο αγώνας διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου και οι συμμετοχές είναι διπλάσιες από τον περσινό αγώνα.

Στον αγώνα πήραν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας που είχαν τη διάθεση να τρέξουν ή να περπατήσουν, χωρίς να έχουν κάνει κάποια προετοιμασία.

Αγώνας με χρώματα

Τα χρώματα ήταν κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων, αποτελούνται από φυσικά συστατικά, είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Για καλό σκοπό

Επειδή χαρά είναι και να προσφέρεις το "Χρώμα Run" στηριζόταν το  Σύλλογο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ".

Το μετάλλιο για ακόμα μια φορά είναι χειροποίητο από πηλό και αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα από την Καίτη Μυκωνιάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα η γιορτή συνεχίστηκε σε ένα μεγάλο χρωματιστό Party όπως στα φεστιβάλ χρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Αλεβιζάκης-Μάνος Λιανδράκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News