default-image

Σύνθημα ετοιμότητας στον ΠΟΑ για τα μπαράζ!

Ποδόσφαιρο
Σύνθημα ετοιμότητας στον ΠΟΑ για τα μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική, ο ΠΟΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την πρώτη μάχη που θα δώσει την Κυριακή στα μπαράζ των πρωταθλημάτων, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Μουρνιών το ΙΝΚΑ Χανίων.

Οι πανηγυρισμοί για τον τίτλο που κατέκτησε ο ΠΟΑ στην Α1 ΕΠΣΗ έχουν κοπάσει εδώ και καιρό και το μυαλό όλων είναι στα μπαράζ. Σε δήλωσή του ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Κρασανάκης, επισήμανε τα εξής:

«Μετά από ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ ανόδου και το μεγάλο στόχο της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ' Εθνική. Στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που διαθέτει μία ομάδα γρήγορη και με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Στόχος μας να εμφανιστούμε σοβαροί και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό, στο οποίο θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που τον έχουμε ανάγκη».

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΟΑ θα έχει αρκετό κόσμο στα Χανιά, με την εκδρομή που διοργανώνεται να έχει μεγάλη απήχηση και το πούλμαν να έχει σχεδόν γεμίσει. Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Κρασανάκης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κοντογιάννη και Σταυρακάκη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ αμφίβολος είναι ο Γιακουμάκης.

Με νέα φανέλα το ΙΝΚΑ

Μια όμορφη έκπληξη στους φίλους του ετοιμάζει το ΙΝΚΑ, καθώς θα αγωνιστεί στα μπαράζ με μία νέα κόκκινη φανέλα, δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα στη διεκδίκηση ενός ονείρου. Ο έμπειρος προπονητής του ΙΝΚΑ και γνώστης του κρητικού ποδοσφαίρου, Γιάννης Κατσούλης, κατασκόπευσε τον ΠΟΑ στο πρόσφατο φιλικό με τον ΟΦΗ και έχει σχηματίσει μια σφαιρική άποψη για τον πρώτο αντίπαλό του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο για το ΙΝΚΑ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριου Ζντράβκοβιτς, ο οποίος ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθεί πλήρως στη διάθεση του προπονητή του.

Οι διαιτητές των μπαράζ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές της πρεμιέρας των μπαράζ των πρωταθλητών Κρήτης.

Ο Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) θα διευθύνει την αναμέτρηση ΙΝΚΑ-ΠΟΑ, ενώ ο Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου) το ματς Άρης Περιβολίων-ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά:

Κυριακή 15 Μαΐου (17:00)

* Άρης Περιβολίων-ΟΦΙ (γήπ. Σοχώρας): Φουκάκης, Νικολακάκης, Δασκαλάκης Α. (Ηρακλείου), παρ. Βασσάλος (Χανίων).

* ΙΝΚΑ-ΠΟΑ (γήπ. Μουρνιών): Σταυρουλάκης, Κομκοτός, Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου), παρ. Παπαδάκης (Λασιθίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News