default-image

Και η FIFA συμφωνεί να γίνει Τρίτη ο τελικός

Αθλητισμός
Και η FIFA συμφωνεί να γίνει Τρίτη ο τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσφορο έδαφος φαίνεται πως υπάρχει για συμφωνία ώστε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να γίνει την προσεχή Τρίτη. Η ΕΠΟ φαίνεται ότι υποχώρησε στο θέμα των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου καθώς αναμένεται να τοποθετηθούν εκείνοι που τον συνοδεύουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική απόφαση αναμένεται να επισημοποιηθεί και μάλιστα η Παγκόσμια Ομοσπονδία προτίθεται  να στείλει χαρτί στην ΕΠΟ, όπου θα σφραγίζεται ο ορισμός του αγώνα την προσεχή Τρίτη, 17 Μαΐου και θα αποσαφηνίζονται ξεκάθαρα οι όροι διεξαγωγής του.

Αναβλήθηκε το συμβούλιο

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα (14:00) έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αφού οι συμμετέχοντες δεν προλάβαιναν να εκδώσουν εισιτήρια για να ταξιδέψουν από τις έδρες τους στην Αθήνα οδήγησε στην απόφαση να αναβληθεί η συνεδρίαση για την προσεχή Δευτέρα.

Βέβαια ως τότε θα πρέπει να έχουν υπάρξει αποφάσεις για τον τελικό και η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που απαιτείται να δρομολογηθεί χωρίς τη συμμετοχή της διοργανώτριας του πρωταθλήματος (και πιο συγκεκριμένα με τον μη ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News