Αθλητισμός

Διαβουλεύσεις για να γίνει ο τελικός

Συνεχείς επαφές για να επιτευχθεί, έστω και αργά, σύγκλιση στο θέμα του τελικού έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καλλιεργηθεί έδαφος συμφωνίας ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ, και μάλιστα κατόπιν υποχώρησης της τελευταίας στο θέμα των βοηθών του αγώνα.

Η ομοσπονδία παρουσιάζεται συζητήσιμη πλέον στο ενδεχόμενο να αντικατασταθούν οι Αλεξέας και Πετρόπουλος με τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά (οι οποίοι συνοδεύουν τον Τάσο Σιδηρόπουλο στα διεθνή παιχνίδια). Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το θέμα των πρόσθετων βοηθών, του τέταρτου και του παρατηρητή, όπου επίσης υπήρχαν ενστάσεις.

Ρόλο στην πρόοδο που φέρεται να υπάρχει στις συζητήσεις έχει παίξει και η FIFA, η οποία δεν έχει συνταχθεί με την πλευρά της ΕΠΟ, αλλά με την άποψη ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Πάντως, ακόμα και αν όλα πάνε καλά και οι δυο πλευρές φτάσουν συμφωνία μέχρι αύριο το μεσημέρι, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως πώς θα έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια για να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη, 17 Μαΐου. Κι αυτό διότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει επίσης να βρεθεί λύση με το πρόγραμμα των πλέι-οφ, αλλά και τη NOVA που κρατά προς το παρόν αδιαπραγμάτευτη στάση ως προς την τήρησή του.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχόλια