Αθλητισμός

Διώξεις σε Ιωνικό, ΟΦΗ και Ενώσεις

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ιωνικού και του ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι όπως και σε βάρος τριών ΕΠΣ. Αναλυτικά:

1. Του Nικόλαου Βακάλη, προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2. Των Περικλή Λασκαράκη και Μιλτιάδη Καλόγηρου, προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

3. Του Βασίλειου Χατζηαποστόλου, προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

4. Των ομάδων ΑΟ Ιωνικού Νίκαιας και ΟΦΗ, νόμιμα εκπροσωπούμενων για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 5 εδ. α', 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σχόλια