Αθλητισμός

Μάσα: «Λάθος η κίνηση της Red Bull»

Ο Φελίπε Μάσα βλέπει έναν «δρόμο» για να αναδειχθεί η Williams στους επόμενους αγώνες, ύστερα από την «αλλαγή φρουράς» των Κβιάτ-Φερστάπεν.

Με τη Mercedes και την Ferrari να είναι πρακτικά εκτός συναγωνισμού, η Williams στοχεύει στην πρόοδό της μέσω της σχετικής αστάθειας που εμφανίζουν οι Red Bull-Toro Rosso. Η «υποβάθμιση» του Κβιάτ και η άνοδος του Φερστάπεν μπορεί να «απορυθμίσει» τη Red Bull, οπότε η Williams κοιτάει να πάρει την ευκαιρία της.

Ο Φελίπε Μάσα, είπε: «Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις αλλαγές στους οδηγούς στη μέση του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω, ίσως στο πρόσωπο του Φερστάπεν βλέπουν το μέλλον, αλλά το γιατί διάλεξαν αυτή την περίοδο για να τους αλλάξουν θέση, είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί. Αυτή η ξαφνική κίνηση είναι λάθος. Ακόμη κι ο Φερστάπεν, ένα φανταστικό ταλέντο που μπορεί να παίρνει νίκες και πρωταθλήματα στο μέλλον, έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο μονοθέσιο, νέα ομάδα, νέους μηχανικούς, νέα όλα, οπότε πρέπει να συνηθίσει». Ο Βραζιλιάνος οδηγός, πρόσθεσε γελώντας: «Σίγουρα πάντως αν δημιουργηθούν προβλήματα στη Red Bull, είναι καλό για εμάς» και συμπλήρωσε: «προς θεού, δεν σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο. Μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν για τον Φερστάπεν, αλλά και για τον Κβιάτ. Αλλά αν μπορούμε να "κλέψουμε" κάποιους βαθμούς από όλο αυτό, θα είναι καλό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια