default-image

Ξένους διαιτητές και παιδιά θέλει ο Κοντονής

Ποδόσφαιρο
Ξένους διαιτητές και παιδιά θέλει ο Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικός εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής ως προς το να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στις 17 Μαΐου, όπως αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας, όμως ζήτησε να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί εξ' αρχής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού με επιστολή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι "καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η εφαρμογή εκ μέρους σας της αρχικής πρότασης πρωτοβουλίας της FIFA UEFA, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί με ξένους διεθνείς διαιτητές". Επεσήμανε, ακόμα, να διεξαχθεί ο τελικός "με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου".

Στην ΕΠΟ, από τη μεριά τους, δηλώνουν αμετάκλητοι στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη 17 Μαΐου. Μάλιστα, υπάρχουν και οι (τραβηγμένες) απόψεις από παράγοντες που λένε ότι εφόσον το ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο, ο τελικός να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ακόμη και χωρίς αστυνομία!

Το τελευταίο σενάριο που έχει κυκλοφορήσει κάνει λόγο για αντικατάσταση ενός εκ των Αλεξέα ή Πετρόπουλου, των δύο βοηθών δηλαδή που έχουν οριστεί μαζί με Τάσο Σιδηρόπουλο, από τον Δαμιανό Ευθυμιάδη, που είναι στο τιμ του Δωδεκανήσιου ρέφερι, έχει παίξει μαζί του σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες φέτος και θα πάει στο Euro της Γαλλίας ως αναπληρωματικός βοηθός. Αν το σενάριο αυτό επαληθευτεί,  θα το ξέρουμε σύντομα.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News