Αθλητισμός

SOLD OUT σε τέσσερις θύρες του "Γεντί Κουλέ"

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τα εισιτήρια του ΟΦΗ-Φωστήρας, καθώς 10 ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Φωστήρα, η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοίνωσε sold-out εισιτηρίων σε 4 θύρες του γηπέδου!

Συγκεκριμένα οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις θύρες 2,3,7 και 9.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ, έχουν ήδη διατεθεί πάνω απο 1000 εισιτήρια (δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια διαρκείας) και οι άνθρωποι του ΟΦΗ τονίζουν την σημασία οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Φωστήρα, να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Φωστήρα, από τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω από την θύρα 9 (9 π.μ.- 3μ.μ. και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και από τη μπουτίκ της ομάδας.

Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5 και 10 ευρώ στη Θύρα 8.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφόσον συνοδεύονται στις θύρες 1,4,5,8.

Σχόλια