default-image

Στο EURO 2016 Μπεργκ και Ντουρμάζ

Ποδόσφαιρο
Στο EURO 2016 Μπεργκ και Ντουρμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο εκπρόσωποι από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού και ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού βρίσκονται στις επιλογές της Εθνικής Σουηδίας για το EURO 2016.

O ομοσπονδιακός προπονητής των Σουηδών, Έρικ Χάμρεν κάλεσε τους δύο παίκτες, όπως επίσης και 6 μέλη των Ελπίδων, που πέρσι κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό στην κατηγορία Κ21. Ως δεύτερος τερματοφύλακας κλήθηκε ο Ρόμπιν Όλσεν, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Κοπεγχάγη.

Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν Ιρλανδία, Ιταλία και Βέλγιο, στις 13, 17 και 22 Ιουνίου αντίστοιχα με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες: Ισακσον (Κασίμπασα), Ολσεν (Κοπεγχάγη), Κάρλγκρεν (ΑΙΚ)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Κοπεγχάγη), Γιόχανσον (Κοπεγχαγη), Γιάνσον (Τορίνο), Λίντελοφ (Μπενφίκα), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Λούστιγκ (Σέλτικ), Ολσον (Νόριτς)

Μέσοι: Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Εκνταλ (Αμβούργο), Χίλιεμαρκ (Παλέρμο), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Βερνμπλουμ (ΤΣΣΑ Μόσχας), Ζενγκίν (Τραμπζονσπόρ), Λεβίτσκι (Μάλμε), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάλστρομ (Γκρασχόπερς)

Επιθετικοί: Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Γκουιντέτι (Θέλτα), Ιμπραϊμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Κούγιοβιτς (Νόρκεπινγκ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News