Αθλητισμός

Σαββίδης: Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να κατέβει στον τελικό

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ανέφερε μετά το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ ότι η "Ένωση" δεν έπρεπε να δεχτεί να παίξει με τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό του Κυπέλλου. Κατέστησε σαφές ότι θα την υποστηρίξει στο ματς αυτό, μίλησε για γυναικεία καπρίτσια, ενώ επεσήμανε: "Ας δίνουμε κύπελλο και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από την αρχή και να παίζουμε μόνοι μας".

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε στην κρατική τηλεόραση και είπε: "Κάναμε μια νέα αρχή σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και προβληματικό. Υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα".

Για το Κύπελλο, ο οτελικός του οποίου ακόμη δεν έχει διεξαχθεί: "Για το θέμα του Κυπέλλου τα έχω ξαναπεί. Για εμάς το Κύπελλο έληξε στα ημιτελικά. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί να συμμετάσχει στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τους τρομοκρατούν όλους με αυτά τα καπρίτσια τα γυνακεία. Η άποψή μου είναι ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη για αυτό: "Όχι. Δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου στους άλλους. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να σκέφτεται ότι μπορεί να το κερδίσει το Κύπελλο. Εγώ θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Έτσι ανδρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε "γεια σας". Δεν θα αλλάξει τίποτα συστηματικό. Στην αρχή της κάθε σεζόν να παραχωρούμε από την αρχή το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να παίζουμε μεταξύ μας. Εμείς θέλουμε τη γιορτή. Ήταν τραγωδία ότι παίζαμε σήμερα χωρίς κόσμο. Όπως τραγωδία είναι για όλη την Ελλάδα ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό;".

Για το θέμα του -3 τη νέα σεζόν: "Αυτή είναι η τύχη μας, αυτή είναι η μοίρα μας. Τι; Να μας τρομάξουν με το -3; Δεν θυμάμαι καμία σεζόν που δεν μας έχουν αφαιρέσει βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να προχωράμε. Αν μιλούσα στρατιωτικά, θα μπορούσα να πω σε όλες τις ελληνικές ομάδες ότι θα πρέπει να στέκονται προσοχή στον ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Τότε θα έχουμε μια τάξη".

Σχόλια