Αθλητισμός

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για το Χαμόγελο του Παιδιού

Μικροί μαθητές δημοτικών σχολείων και ακαδημιών ποδοσφαίρου θα συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στα Χανιά.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο της πόλης σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ και τις δύο ημέρες οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα «σκοράρουν» για καλό σκοπό συγκεντρώνοντας χρήματα για «Το χαμόγελο του παιδιού», η δε τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα δύο ευρώ.

Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων στον προαύλιο χώρο και σε εσωτερικό χώρο του σταδίου θα διοργανωθούν ενημερωτικές παρουσιάσεις δημοσίων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Λιμενική Υπηρεσία Χανίων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων.

Όλες οι παρουσιάσεις απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Σχόλια