default-image

Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή του Θησέα στο 5ο Faistos Cup

Κρήτη
Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή του Θησέα στο 5ο Faistos Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε το 5ο Faistos cup και οι Περιφερειακοί Αγώνες παμπαίδων παγκορασίδων  στο Kλειστό Γυμναστήριο Μοιρών από την Α.Λ.Μεσσαράς. Ο σύλλογός μας έλαβε μέρος με 33 αθλητές!

Το Σάββατο 07/05 στο 5o Faistos Cup ο τελικός τους Ξίφους Μονομαχίας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο αθλητές του Α.Ο ΘΗΣΕΑ με τον  Καραπιδάκη Ιωάννη να επικρατεί έναντι του  Πρόντανοβ Στέφανου κατακτώντας το κύπελλο με σκορ 15-13! Οι υπόλοιποι αθλητές στην κατηγορία ανδρών κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

Τσακιράκης Θοδωρής 6ος,Γεωργιόπουλος Γεώργιος 10ος,Πάσσαμ Φίλιππος 11ος Βαρούχας Μανώλης 12ος,  Ζερβάκης Κωνσταντίνος 15ος, Πανταζόγλου Νικόλας 21ος, Τζωρτζάκης Πέτρος 23ος, Καλαντζάκης Ιωάννης 24ος και Αρχαύλης Μανώλης 26ος.

Στις γυναίκες μία ανάσα από τα μετάλλια έφτασαν οι Γενιτσαρίδη Ελένη (7η) και η Τσούκα Μαριαλένα (8η) ενώ η Γαργανουράκη Πελαγία (9η) και Βενιανάκη Εβελίνα (14η) έδειξαν ότι θα μας εκπλήξουν ευχάριστα στο μέλλον.

Την Κυριακή 08/05 στους Περιφερειακούς Αγώνες έως 13 ετών ο σύλλογός μας απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή χτίζονται οι βάσεις για την δημιουργία μελλοντικών πρωταθλητών! Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Σπάθη παμπαίδων 8-10 ετών: 1ος Νικολόπουλος Νικολό, 3ος Τζωρτζουλάκης Γεώργιος  και 5ος Δρακάκης Γεώργιος.

Σπάθη παμπαίδων 11-13: 1ος Μελισσείδης Αλέξανδρος, 2ος Πάσσαμ Ιάσονας, 3ος Πολυχρονάκης Ιωάννης, 5ος Μεσσαριτάκης Λουκάς και 6ος Μαμέλης Μιχάλης.

Ξίφος ασκήσεως παμπαίδων 8-10:Τσιραγάκης Γιώργος 6ος.

Ξίφος μονομαχίας παμπαίδων 10-13 :2ος Τζωρτζάκης Πέτρος,6ος Δασκαλάκης Στέλιος,9ος Σύρμος Μιχάλης,10ος Σταυρόπουλος Αριστομένης,11ος Μαρρής Γιώργος και 13ος Ματθαιάκης Ιωάννης.

Ξίφος μονομαχίας παγκορασίδων 10-13 :2η Μελαμπιανάκη Ελένη,7η Τσιραγάκη Ανδριανή και 8η Στειακάκη Εβελίνα.

Κλείνοντας, το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επιθυμεί  να συγχαρεί όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Επίσης να ευχαριστήσει τους προπονητές αλλά και τους γονείς για την στήριξή τους, καθώς και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ» για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επισκεφθείτε το  www.aothiseas.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News