default-image

Ελλάνιος Δαίδαλος: Άνοδος με... αφιέρωση Κτιστάκη

Ποδόσφαιρο
Ελλάνιος Δαίδαλος: Άνοδος με... αφιέρωση Κτιστάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης στις χαμηλές κατηγορίες, ο Ελλάνιος Δαίδαλος πανηγυρίζει πλέον την άνοδό του στην Α2 ΕΠΣΗ.

Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, με τον παράγοντα και προπονητή της ομάδας Στέλιο Κτιστάκη να αποτελεί την ψυχή της ομάδας και σίγουρα η άνοδος αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, την διοίκηση αλλά και τους παίκτες που στήριξαν τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια ανόδου.

«Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν ομάδα, μια οικογένεια» επισημαίνει ο κ. Κτιστάκης, ενώ σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε ειδική αναφορά σε τέσσερις παίκτες: «Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά και την αγάπη των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα και ξέροντας πως θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μου γιατί είμαστε από την αρχή 29 ψυχές με μία καρδιά, θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία σε τέσσερις παίκτες μας: Κάββαλος Σταύρος (Γκαρσία), Θεοδωράκης Νίκος (Άμπαλος), Ξενικάκης Τηλέμαχος (Ξένος), Μαρσέλ Ντερβισάι (Μαρσέλο). Ήταν από την αρχή της ιδρύσεως του Ελλάνιου μαζί μου και έμειναν μέχρι σήμερα όσο κι εάν τους πίκρανα, χωρίς ν' αλλάξουν ομάδα. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι παίκτες να μου δίνουν δύναμη με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, δεν θα είχα την τύχη να γνωρίσω και όλους εσάς, καθώς δεν θα υπήρχαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News