Αθλητισμός

Στη τελική ευθεία ο ΠΟΑ για τα μπαράζ

Ένας μήνας συμπληρώνεται από την ημέρα που ο ΠΟΑ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Διάστημα αρκετό για να αποφορτιστεί η ομάδα από την πίεση του πρωταθλήματος αλλά και για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις κρίσιμες μάχες που έρχονται για την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Το γνωρίζουν άλλωστε καλά στο Ατσαλένιο ότι για να έχει αξία ο τίτλος που πανηγύρισαν στην Α1 ΕΠΣΗ θα πρέπει να συνοδευτεί με την παρουσία του συλλόγου την επόμενη περίοδο στην Γ' Εθνική. Αυτή η εβδομάδα είναι ουσιαστικά εβδομάδα μπαράζ για τον ΠΟΑ αλλά και για τους τρεις άλλους πρωταθλητές της Κρήτης, καθώς την ερχόμενη Κυριακή ρίχνονται στην μάχη, με τα παιχνίδια της πρεμιέρας να είναι ΙΝΚΑ-ΠΟΑ και Άρης Ρεθύμνου-ΟΦΙ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ για τον όμιλο Κρήτης είναι το εξής:

1η αγωνιστική

Κυριακή 15/05/16

Άρης Ρεθ. - ΟΦΙ

ΙΝΚΑ - ΠΟΑ

2η αγωνιστική

Τετάρτη 18/05/16

ΟΦΙ - ΙΝΚΑ
ΠΟΑ - Άρης Ρεθ.

3η αγωνιστική

Κυριακή 22/05/16

ΙΝΚΑ - Άρης Ρεθ.
ΟΦΙ - ΠΟΑ

4η αγωνιστική

Τετάρτη 25/05/16

ΟΦΙ - Άρης Ρεθ.
ΠΟΑ - ΙΝΚΑ

5η αγωνιστική

Κυριακή 29/05/16

ΙΝΚΑ - ΟΦΙ
Άρης Ρεθ. - ΠΟΑ

6η αγωνιστική

Κυριακή 05/06/16

Άρης Ρεθ. - ΙΝΚΑ
ΠΟΑ - ΟΦΙ

Ο ΠΟΑ φιλοξενείται στις Μουρνιές από την πρωταθλήτρια ομάδα των Χανίων, γνωρίζοντας ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου. Ιδιαίτερα οι εκτός έδρας βαθμοί θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην διαδικασία των μπαράζ, από τη στιγμή που την άνοδο παίρνουν δύο ομάδες, καθώς το πλεονέκτημα θα είναι ισχυρό. Το θετικό για τον προπονητή του ΠΟΑ, Βασίλη Κρασανάκη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ όπως έδειξε και στο σαββατιάτικο φιλικό με τον ΟΦΗ, η ομάδα του είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας για να αγωνιστεί σε αυτά τα υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια…

Σχόλια