default-image

Ο 6ος ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος από ψηλά (video)

Κρήτη
Ο 6ος ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος από ψηλά (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 6η συνεχομένη χρονιά είχαν την ευκαιρία φέτος, λάτρεις της ποδηλασίας να γευτούν μια υπέροχη διαδρομή γεμάτη φυσική ομορφιά.

Περισσότεροι από 400 ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους και συμμετείχαν στον 6ο ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδος που οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος  οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών Αποστόλοι-Σαμπά- Ζωφόρων-Βόνη-Γαλατά και Θραψανό.

Το ραντεβού δόθηκε την Κυριακή 8 Μαϊου στο χωριό Αποστόλους.

Οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τη μαγεία του να οδηγείς  σε άδειους δρόμους με συνοδηγό την φύση που απλόχερα σου χαρίζετε, χαμογελαστοί άνθρωποι δίπλα σου να ζουν την μοναδική αυτή εμπειρία με ποδήλατο  που για συνεχόμενη χρονιά χαρίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών που γνώρισες στο πέρασμα σου.

Φιλόξενα χωριά με πολλές στάσεις για ξεκούραση, ούτε μια στιγμή δεν ένιωσες  μόνος, μπράβο στους εθελοντές που ήταν σε όλοι την διαδρομή κοντά σου έτοιμοι να σε βοηθήσουν αλλά και στους διοργανωτές του Ποδηλατικού Γύρου Πεδιάδος. Δραστηριότητες που αξίζει να συμμετέχει κανείς με όλη του την οικογένεια!

Τι ωραία ήταν αυτή η ποδηλατοβόλτα στα όμορφα χωριά που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε και να γνωρίσουμε  με τις φυσικές ομορφιές τους και τον καθαρό αεράκι που από την πρώτη στιγμή  μας  έλουζε , βαθιές ανάσες ζωής χαράς και ευτυχίας και οι  χωριανοί που στεκόντουσαν μπροστά σου ήταν οι πρωταγωνιστές της οργάνωσης!

Σε χειροκροτούσαν  άλλα και σε κερνούσαν  με όλη την  γενναιοδωρία της ψυχής τους.

Συναισθήματα που μας έχουν λείψει και που τα νιώσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε…!

Αναμφισβήτητα  ήταν μια καλή ευκαιρία να θαυμάσουμε την ανθισμένη - αρωματισμένη φύση σε μια διαδρομή γιορτή για όλους!

Και του χρόνου ραντεβού με το ποδήλατο μας για νέες εμπειρίες και αναμνήσεις!

Ο ποδηλατικός Γύρος... από ψηλά!

Η hypervision βρέθηκε στο όμορφο χωριό των Αποστόλων Πεδιάδας και παρουσιάζει ένα μικρό βίντεο από την εκκίνηση.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Μπιτζιλέου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News