Αθλητισμός

Διακόπηκε ο αγώνας Αχαρναϊκός-Χανιά!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο σημερινός αγώνας της Football League στο Μενίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τα Χανιά!

Στο 89' της αναμέτρησης, με το αποτέλεσμα ισόπαλο 0-0, ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… χαμός και να εκτοξευτεί μπουκάλι που χτύπησε στον ώμο τον βοηθό! Αυτό είχε ως συνέχεια ο διαιτητής να αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα...

Σύμφωνα με τον επόπτη είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, μία απόφαση δηλαδή υπέρ του Αχαρναίκού. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους φιλάθλους των γηπεδούχων οι οποίοι πέταξαν κάποια αντικείμενα προς το μέρος του. Ένα εξ αυτών τον τραυμάτισε και κάπως έτσι το παιχνίδι διεκόπη ύστερα από τις σχετικές διαβουλεύσεις.

Ο κανονισμός είναι σαφής γι' αυτές τις περιπτώσεις και τον έχουμε δει να εφαρμόζεται κι άλλες φορές φέτος. Το παιχνίδι κατακυρώνεται στα Χανιά με 0-3 και οι Μενιδιάτες, αν δεν αλλάξει κάτι, θα χάσουν και τρεις βαθμούς. Ωστόσο, είναι αρκετά ψηλά και δεν θα κινδυνέψουν. Για τους Κρητικούς το τρίποντο είναι υπερπολύτιμο καθώς σχεδόν κλειδώνουν έτσι την παραμονή τους.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (56' Σωτηράκος), Όμο, Ομπράντοβιτς, Πολίμος (71' Ματσούκας), Μαρής (85' Παπατόλιος), Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος.

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Γκέσιος, Καρτσαμπάς, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης (58' Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος.

Σχόλια