default-image

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα τερματίσει με επιτυχία τον στόχο του, ξεπερνώντας και τα λογής παρασκήνια που στοχεύουν να του βάλουν εμπόδια. Έχοντας επικεντρώσει όλη την προσοχή του σε όλα τα πεδία, μέσα κι έξω, με ανοικτές κεραίες, αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, έχοντας στα χέρια του το ακριβό εισιτήριο ανόδου.

 Όσο κι αν προξενεί εντύπωση η πανηγυρική ατμόσφαιρα που βγάζουν επικοινωνιακά από τον Φωστήρα, ξέροντας ότι οι πιθανότητες τους είναι περιορισμένος, αφού όλα θα κριθούν στο «Γεντί Κουλέ». Η σιγουριά για το πέρασμα τους από την Επισκοπή, είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Όλοι είδαμε πως η γειτονική ομάδα, έπαιξε υπέρ βωμών και εστιών να κερδίσει τον ΟΦΗ στο μεταξύ τους παιγνίδι κάτι που δεν επέτυχε. Το πώς θα παίξει η Επισκοπή με την ομάδα του Ταύρου, θα είναι το κριτήριο που θα πετάξει στα σκουπίδια τις φημολογίες και λοιπά που αποτελούν σημεία αναφοράς στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Η παλικαρίσια νίκη του ΟΦΗ στην Επισκοπή, έκανε δευτερεύον το προσεχές παιγνίδι της Επισκοπής με τον Φωστήρα. Πήγε… και μόνο του, «πακέτο» βαθμολογικά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News