Αθλητισμός

Απάντηση του υπουργείου στα περί συνάντησης Κοντονή- Μελισσανίδη

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε το υπουργείο Αθλητισμού που δεν άφησε αναπάντητο στο σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου έκανε λόγο για συνάντηση προσφάτως του Σταύρου Κοντονή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα συνέδεσε ευθέως τη συνάντηση με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών υπονοώντας ότι υπήρξε συντονισμός των δυο πλευρών. «Μου λένε ότι την Πέμπτη έγινε συνάντηση Κοντονή-Μελισσανίδη. Αν είναι αλήθεια, εκτός απο όλα τα άλλα, δικαιολογείται και ο... συντονισμός των ανακοινώσεων...», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Κύκλοι του υπουργείου απάντησαν με οξείς χαρακτηρισμούς, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως όσοι λένε τέτοια πράγματα «επιβεβαιώνουν τον θεμελιώδη ρόλο τους στη δημιουργία της βίας στα ελληνικά γήπεδα».

Η διαρροή από το υπουργείο Αθλητισμού:

Όσοι διαρρέουν ή αναπαράγουν τα συνειδητά ψεύδη περί δήθεν συνάντησης Κοντονή-Μελισσανίδη την προηγούμενη Πέμπτη, κινούνται στα πλαίσια του γκεμπελισμού, της αθλιότητας, της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και επιβεβαιώνουν τον θεμελιώδη ρόλο τους στη δημιουργία της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Σχόλια