default-image

Παιδί έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάλα!

Ελλάδα
Παιδί έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκαεννιάχρονος έπεσε στο γήπεδο αναίσθητος, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά στο προαύλιο των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων, απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λύκα, ο οποίος κατέληξε λίγη ώρα μετά στη Β' Παθολογική παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν με ανανήψεις. Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον, είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το βράδυ και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός. Μαθητής που συμμετείχε στο παιχνίδι ανέφερε στο taxydromos.gr ότι ο 19χρονος αισθάνθηκε ένα πόνο ίσως στην καρδιά και σταμάτησε να τρέχει. «Περπατούσε στη συνέχεια και προσπάθησε να πιάσει την μπάλα. Δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε» συμπλήρωσε.

Οι μαθητές καλούσαν σε βοήθεια. Ο 14χρονος αδερφός του παιδιού έτρεξε να ειδοποιήσει τους γονείς του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έσπευσε ταχύτατα πλην όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα δευτερόλεπτα - λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν έκοψαν κρύο ιδρώτα. Οι γονείς των παιδιών, οι καταστηματάρχες τα ίδια τα παιδιά σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τους πυροσβέστες που έσπευσαν χωρίς χάσιμο χρόνου να κόβουν το λουκέτο.

Ο 19χρονος παρελήφθη από το πλήρωμα χωρίς αισθήσεις και διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο κόσμος παρέμενε συγκεντρωμένος έξω από το σχολείο. Μανάδες έκλαιγαν, ενώ ενημερώνονταν από τα παιδιά τι συνέβη. Ανέμεναν να μάθουν αν ο 19χρονος έγινε καλά. Δυστυχώς, ο άτυχος νέος όπως αργά το βράδυ έγινε γνωστό, τελικά δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος νέος φοιτούσε σε Επαγγελματικό Λύκειο και φέτος τελείωνε το σχολείο. Σκόπευε να γίνει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News