Αθλητισμός

Σοκ και ερωτηματικά από το θάνατο ποδοσφαιριστή (video)

Το ποδόσφαιρο θρηνεί ξανά ένα νέο παιδί, μόλις 26 χρονών, από το Καμερούν. Ο 26χρονος χαφ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Βιτορούλ, κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα από 70 λεπτά προσπαθειών των γιατρών, στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου όπου μεταφέρθηκε, ο άτυχος Αφρικανός άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τι συνέβη. Αρχικά, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε.

Κάποιοι οπαδοί της ομάδας που έτρεξαν στο νοσοκομείο τονίζουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα αλλά σε αυτό δεν υπήρχε γιατρός για να αναλάβει τον παίκτη. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι έψαχναν τον γιατρό και εκείνος ήταν σε εξωτερικό χώρο και κάπνιζε!

Ωστόσο, η αδερφή του 26χρονου άσου, αποκάλυψε πως ο εκλιπών δεν ήταν σε θέση να παίξει. «Είχε πει στον καλύτερό του φίλο πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, γιατί ένιωθε πολύ κουρασμένος», δήλωσε η Μονίκ Σαντάλ στο BBC.

Δείτε το video με την κατάρρευση του Πατρίκ Εκένγκ

Σχόλια