Αθλητισμός

Οι δηλώσεις Νιόπλια και Κρασανάκη μετά το φιλικό στο ΒΑΚ

Ο Νίκος Νιόπλιας απέδωσε στις δυνατές προπονήσες των τελευταίων ημερών την μέτρια εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος απο τη δουλειά που έκανε με τους παίκτες του, τις τελευταίες μέρες, ενώ έδωσε συγχαρητηρια στον ΠΟΑ για τη νίκη του...

Οπως είπε ο Νίκος Νιόπλιας«ήταν μια καλή προπόνηση για μας. Μπράβο στον ΠΟΑ, είναι μια πολύ καλή ομάδα και κέρδισε δίκαια. Εμείς τις τελευταίες μέρες γνωρίζοντας ότι δεν θα παίξουμε παιχνίδι αυτήν την Κυριακή, κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος απο αυτό.

Αντί για μια ακόμη προπόνηση κάναμε αυτό το φιλικό με τον ΠΟΑ και όπως ανέφερα και νωρίτερα, ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για μας».

* Ο προπονητής του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης, ανέφερε με τη σειρά του πως «πήγαμε καλύτερα σαν ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τον ΟΦΗ. Ημασταν πιο σοβαροι και είχαμε καλύτερο πλάνο στο γήπεδο. Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να παίξουμε και τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για μας και θα κρίνουν το στόχο της χρονιάς».

Σχόλια