Αθλητισμός

Η άτυχη στιγμή του Αλέξη Κασμερίδη

Στο φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ (1-2) υπήρχε και μια άτυχη στιγμή για τον Αλέξη Κασμερίδη... Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά απο χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο απο τον Ν. Βρετό του ΠΟΑ πάνω στη φάση...

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ σφάδαζε στο έδαφος, ενώ δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του.

Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες απο το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο Κασμερίδης λίγο αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Πάντως σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο το χτύπημα ου δέχθηκε, δεν  άφησε κάτι ανησυχητικό στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, πέρα απο ένα αιμάτωμα και αφού ξεκουραστεί για λίγο, θα τεθεί αμέσως στην διάθεση της ομάδας.
Από κει και πέρα σήμερα υπάρχει ρεπό και οι παίκτες επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (15/5) με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα, για την 29η αγωνιστική που μετατέθηκε κατα μια εβδομάδα απο την ΕΠΟ, λόγω της απεργίας στα πλοία.

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, δεν θα υπάρχει άλλο ρεπό την ερχόμενη εβδομάδα για τους παίκτες του ΟΦΗ, μέχρι και το παιχνίδι με τους Τράχωνες.

Σχόλια