Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδος

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τα δεκαπέντε χιλιόμετρα σε ασφαλτωμένο δρόμο, σήμερα οι αθλητές στον Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδος, που διεξάγεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά με εξαίρεση μικρά τμήματα επαρχιακού δρόμου.  

Η διάρκεια του ποδηλατικού γύρου ήταν δυόμιση περίπου ώρες, με ώρα έναρξης την 11:00 π.μ. και ώρα λήξης την 13:30 μ.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η αναψυχή των συμμετεχόντων, καθώς και η γνωριμία μεταξύ τους, όπως και με τα χωριά της διαδρομής, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστόλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σαμπά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφόρων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και υπό την αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Η εκκίνηση δόθηκε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Αποστόλων Πεδιάδας και με δωρεάν συμμετοχή οι ποδηλάτες ακολουθήσαν τη διαδρομή που περνάει διαδοχικά από χωριά της Πεδιάδας Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά, Θραψανού.

Ομαδική στάση 15' λεπτών περίπου πραγματοποιήθηκε σε κάθε χωριό για ξεκούραση και κεράσματα και έπειτα η ποδηλατοβόλτα συνεχίστηκε για να τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες.

Στο σημείο του τερματισμού θα απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, αλλά και… δροσερά κεράσματα.

(Φωτογραφίες πηγή: Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας - Facebook)

Σχόλια