Αθλητισμός

Επιτυχημένη η μερίδα προπόνησης στίβου στον Άγιο Νικόλαο

Με τη συμμετοχή 25 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο η δεκαήμερη προπονητική προετοιμασία των προεθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών.

Οι δέκα ημέρες προπόνησης κύλησαν πολύ καλά για τους αθλητές καθώς οι εξαιρετικές συνθήκες φιλοξενίας τους έδωσαν το δικαίωμα να προπονηθούν απρόσκοπτα. Και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή διοργάνωση του ΑΟ Λασιθίου και του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου με την επωνυμία «Μιραμπέλο 2016».

Από τους αθλητές που συμμετείχαν ξεχώρισαν η Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κερκύρας) στο άλμα σε ύψος με 1.77μ που είναι η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα που έχει σημειωθεί  από παγκορασίδα, Ο Μίλτος Τεντογλου με 7.54 στο μήκος και η  Κωνσταντίνα Ρωμαίου με 12.42 στο τριπλούν.

Την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου  διοργανώθηκε  επιμορφωτική ημερίδα σε αίθουσα του επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου για τους προπονητές που συμμετέχουν στο camp  αλλά και προπονητές από όλη την  Κρήτη με  ομιλητές  τον Προπονητή ΣΕΓΑΣ Λευτέρη Ραφαηλάκη,  τον Εθνικό Προπονητή Ε/Ν   Γιάννη Κουτσιώρα και τον Δημήτρη Τσιράκο Διευθυντή Παγκρήτιου Αθλητικού Κέντρου. Επίσης ομοσπονδιακοί προπονητές βοηθήσανε στην προπόνηση  τους αθλητές του τοπικού συλλόγου ΑΟ Λασιθίου μεταφέροντας τις γνώσεις τους στους μικρούς αθλητές.

Το βράδυ της Ανάστασης όλη η αποστολή μαζί παρακολούθησε την Αναστάσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και την ημέρα του Πάσχα βίωσαν την Κρητική φιλοξενία.

Στην προπονητική συγκέντρωση παρόντες ήταν και οι εθνικοί προπονητές Π/Κ και Ε/Ν Τόλης Αποστολόπουλος και Γιάννης Κουτσιώρας αντίστοιχα, οι οποίοι δήλωσαν στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ:  «Αποχαιρετώντας τον Άγιο Νικόλαο όλοι μας Αθλητές και Προπονητές,  θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Π.Α.Ο.Α.Ν  Χαρίλαο Αλεξάκη και Λευτέρη Ραφαηλάκη. Για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε ότι χρειαστήκαμε για την προετοιμασία μας».

Σχόλια