default-image

Την Τετάρτη παίζουν Ηράκλειο και Εργοτέλης

Μπάσκετ
Την Τετάρτη παίζουν Ηράκλειο και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω της απεργίας των πλοίων και του αιτήματος του Ηρακλείου να αναβληθεί το παιχνίδι του με τον Πανελευσινιακό, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να μεταθέσει την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής για την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κρίνονται η άνοδος και η παραμονή ανάγκασε την ΕΟΚ να αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική. Έτσι, ούτε το προγραμματισμένο  παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ιωνικό Νικαίας θα διεξαχθεί σήμερα στο Λίντο. Η απόφαση αυτή ικανοποιεί τους "κιτρινόμαυρους" καθώς η εφηβική ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την παρουσία της στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου μετέχουν και αθλητές με χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, ενώ και ο Γιώργος Μακράκης δε χρειάζεται πια να "εγκαταλείψει" τους έφηβους για να κοουτσάρει τους άνδρες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.,λόγω των απεργιών και της βαθμολογικής σημασίας των αγώνων η 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αναβάλλεται και αντί 8/05 θα διεξαχθεί στις 11/05/2016».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News