Αθλητισμός

Την Τετάρτη παίζουν Ηράκλειο και Εργοτέλης

Λόγω της απεργίας των πλοίων και του αιτήματος του Ηρακλείου να αναβληθεί το παιχνίδι του με τον Πανελευσινιακό, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να μεταθέσει την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής για την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κρίνονται η άνοδος και η παραμονή ανάγκασε την ΕΟΚ να αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική. Έτσι, ούτε το προγραμματισμένο  παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ιωνικό Νικαίας θα διεξαχθεί σήμερα στο Λίντο. Η απόφαση αυτή ικανοποιεί τους "κιτρινόμαυρους" καθώς η εφηβική ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την παρουσία της στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου μετέχουν και αθλητές με χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, ενώ και ο Γιώργος Μακράκης δε χρειάζεται πια να "εγκαταλείψει" τους έφηβους για να κοουτσάρει τους άνδρες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.,λόγω των απεργιών και της βαθμολογικής σημασίας των αγώνων η 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αναβάλλεται και αντί 8/05 θα διεξαχθεί στις 11/05/2016».

Σχόλια