default-image

Στη χώρα με τα κορόιδα, βρίσκουν και κάνουν

Ποδόσφαιρο
Στη χώρα με τα κορόιδα, βρίσκουν και κάνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν το Θεό τους κι ας βρίσκονται σε Ορθόδοξη χώρα! Όλα αυτά που γίνονται στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο, αποτελούν κάκιστο δείγμα παρδαλών καταστάσεων. Φαντασθείτε ότι συμβαίνουν σε μια περίοδο που η Ελλάδα, βρίσκεται υπό ξένη κυριαρχία, με τον ευρύτερο πληθυσμό να μαστίζεται από προβλήματα επιβίωσης, με πολλούς ανθρώπους να μην έχουν καν δικαίωμα να ονειρευτούν την επόμενη μέρα τους και τόσα άλλα γνωστά στον καθένα μας.

Δεν φτάνουν αυτά. Έχεις να αντιμετωπίσεις και φαινόμενα ορνιθοτροφείου (παλιάς δομής), με σαματάδες, πονηράδες και συγκρούσεις επίδειξης δύναμης προσώπων από την επαγγελματική ποδοσφαιρική σκηνή και φυσικά την πολιτική που σχετίζεται με την αθλητική αρένα. Για το ποδόσφαιρο λέμε. Όχι για τους μνημονιακούς φόρους που έρχονται να ρημάξουν με αριστερή (τρόπος του λέγειν, αριστερή, διότι πρόκειται για εξαπάτηση) μάλιστα επιβολή, ούτε για τα συνταξιοδοτικά του καριερίστα πολιτικού με επαναστατικό μανδύα, όπως ο Γιώργος Κατρούγκαλος!Μια χαρά μας κινούν πάνω στη σκακιέρα τους...

Εκεί που όλα χτυπάνε κόκκινο, να και ο Κοντονής! Λουκούμι του ήλθε του Τσίπρα όλος αυτός ο ντόρος με τον τελικό του κυπέλλου. Αλλά φάνηκε πως ψάχνανε βαβούρα, με την πρώτη ανακοίνωση του υφυπουργού που έκανε λόγο πως η ΕΠΟ φταίει που δεν θα γίνει ο τελικός με μαθητές, λες και η Ομοσπονδία μπορούσε να μεταθέσει το Πάσχα, για να είναι ανοικτά τα σχολεία! Ή να αλλάξει τις ημερομηνίες της UEFA, αφού είναι μπροστά τα πλέι οφ. Δεν είχαν ακόμη ανακοινωθεί οι διαιτητές όταν βγήκε αυτό στον αέρα, σημάδι πως ψαχνόταν να παράξουν ποδοασφαιρικό καυγά, για να στρέψουν αλλού την προσοχή, ως πολιτικάντηδες.

Και επειδή η απάθεια δίνει και παίρνει, παρά τα όσα έχουν προηγηθεί ή μπροστά σε αυτά που έρχονται, εξηγείται γιατί οι περισσότεροι, το έχουν ρίξει στις Προφητείες, στα οράματα των μελλοντολόγων, ακόμη και στους εξωγήινους. Φανερό δείγμα, πως περιμένουν να τους σώσει κάτι από τον Ουρανό, όντες αδύναμοι να πράξουν το αυτονόητο να υπερασπισθούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι βρίσκουν και κάνουν ότι θέλουν σε όλα τα πεδία.

Σε ποια στοιχειώδη χώρα θα συνέβαιναν απανωτά φαινόμενα τύπου Κοντονή-ΕΠΟ- «πόλων»-διαιτητών-τελικού που προκαλούν στον μέσο φίλαθλο τάσεις εμετού; Εδώ στα κορόιδα, βρίσκουν και κάνουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News