default-image

Ανανέωσε με τον Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με τον Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του Πλατανιά θα συνεχίσει να φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε φέτος σε 21 αγώνες και βοήθησε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που είχε ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας αναφέρει:

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια με τον Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς. O Σέρβος μέσος της ομάδας μας, που φέτος είχε 21 συμμετοχές και δύο ασίστ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: «Το να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πλατανιά ήταν κάτι που το επιθυμούσα πολύ και για αυτό ήθελα να μείνω για παραπάνω από έναν χρόνο. Αυτό έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το νέο συμβόλαιο που υπογράψαμε. Ελπίζω η νέα σεζόν να είναι ακόμα περισσότερο επιτυχημένη από την φετινή. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον κόουτς κ. Παράσχο, αλλά και όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News