default-image

Tουρνουά Ακαδημιών από το Καλτσέτο

Ποδόσφαιρο
Tουρνουά Ακαδημιών από το Καλτσέτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από σήμερα έως και το Σάββατο 7 Μαΐου διεξάγεται το «1ο Πασχαλιάτικο παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά» από το Καλτσέτο, με τη συμμετοχή τμημάτων ακαδημιών από όλη την Κρήτη.

Εκτός των γηπέδων 8Χ8 του Καλτσέτο, θα χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο του Ηροδότου για τις ανάγκες των αγώνων 11Χ11. Η συμμετοχή στη κατηγορία των 11Χ11, είναι για τις ηλικίες 2001-02 και παίρνουν μέρος οι ακαδημίες της Α.Ε.Κρήτης, της Χερσονήσου, του Ηροδότου και του ΟΦΑ. Επίσης στο γήπεδο του Ηροδότου, θα παίξει και ο όμιλος των γεννηθέντων 2003-04 με συμμετοχή των ακαδημιών, Α.Ε.Κρήτης, ΟΦΑ, Ηρόδοτου και Αμνισού.

Στο Καλτσέτο θα αγωνιστούν στην ηλικία των 2007-08 δυο όμιλοι. Στον πρώτο όμιλο, παίρνουν μέρος οι ακαδημίες: Ηρόδοτος, Αστέρας Πατελών, Εργοτέλης, Αμνισός και στον δεύτερο είναι οι ακαδημίες: Ολυμπιακός, Χερσόνησος, ΟΦΑ και Γιούχτας.

Τέλος, στην κατηγορία των 2005-06, πάλι υπάρχουν δυο όμιλοι. Στον πρώτο όμιλο, θα παίξουν τμήματα των ακαδημιών Α.Ε.Κρήτης, Αμνισός, Ελπίδων Αγίου Νικολάου και Αστέρα Πατελών.  Και στον άλλον όμιλο θα είναι οι ομάδες Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Χερσόνησος και ΟΦΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News