default-image

Με όρεξη για ένα καλό φινάλε στο Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με όρεξη για ένα καλό φινάλε στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ξεκούραστοι και με πολλή όρεξη επέστρεψαν οι παίκτες του Ηρακλείου στις προπονήσεις, με σκοπό να ολοκληρώσουν χωρίς άλλες απώλειες το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

 Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν απαραίτητη για τους παίκτες του Βασίλη Ράλλη, που είχαν συσσωρευμένη κούραση μετά από 28 αγωνιστικές κι ενώ έδιναν πολύ σημαντικούς αγώνες για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τη δεδομένη στιγμή το Ηράκλειο φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον Αμύντα, ο οποίος όμως είναι δεύτερος καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (ναι μεν το Ηράκλειο νίκησε πριν δύο εβδομάδες στα Δύο Αοράκια, όμως δεν κάλυψε τη διαφορά των 12 πόντων που ηττήθηκε στο πρώτο ματς). Για τους «κυανόλευκους» τα πράγματα είναι δεδομένα: Θέλουν οπωσδήποτε νίκη με τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας και με την Ένωση Ιλίου στην αυλαία του πρωταθλήματος στα Αοράκια.

Από εκεί και πέρα, ευελπιστούν σε ένα στραβοπάτημα του Αμύντα που παίζει με Ίκαρο Ν. Σμ. (εντός) και Κρόνο Αγ. Δημ. (εκτός), προκειμένου να πάρουν τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Ο Αμύντας κυνηγά παράλληλα τον Πανιώνιο, που είναι πρώτος με ένα βαθμό περισσότερο και αντιμετωπίζει τον Κρόνο Αγ. Δημ. (εντός) και τον Ιωνικό Ν. (εκτός). Πιο πίσω καραδοκεί και ο Ιωνικός Νικαίας, που επίσης κυνηγά μία θέση στην πρώτη τριάδα και παίζει με Εργοτέλη (εκτός) και Πανιώνιο (εντός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News