default-image

Πολύ θετικά μηνύματα από τις μικτές της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Πολύ θετικά μηνύματα από τις μικτές της ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των μικτών ομάδων της ΕΚΑΣΚ στο τουρνουά που διοργάνωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Πανελευσινιακός με αφορμή τον εορτασμό των 85 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ειδικά τα αγόρια ξεχώρισαν καθώς πέτυχαν τρεις νίκες επί αθηναϊκών σωματείων, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και τα κορίτσια που είχαν ως απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες, όμως η μία ήταν στην παράταση. Τα κορίτσια συνόδευσε στην Ελευσίνα ο Μάνθος Σταθάκης.

Από την ομάδα των αγοριών, μάλιστα, επιλέχθηκαν τέσσερις αθλητές να πάρουν μέρος στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων Ενώσεων και Τ.Ε. που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο 8 με 12 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα επιλέχθηκαν ο Θεόδωρος Χριστοφορίδης (Κύδων), ο Γρηγόρης Λαγουδάκης (ΑΓΟΡ), ο Κλόντιαν Μούτσα (Ιεράπετρα) και ο Χαράλαμπος Κούτζογλου (Κύδων).

Τα αποτελέσματα:

Όμιλος αγοριών -Κλ.Γούβας

Α.Ο. Αμύντας - ΕΚΑΣΚ        34-74

ΕΚΑΣΚ-Ολυμπιακός            75-28

ΕΚΑΣΚ-Πανελευσινιακός       75-52

Θ. Ομάδα                    Ν - Η   Βαθ.

1. ΕΚΑΣΚ                           3   0    6

2. Α.Ο. Αμύντας          2   1    5

3. Πανελευσινιακός        1   2    4

4.Ολυμπιακός ΣΦΠ         0   3    3

Όμιλος κοριτσιών -Κλ.Δασκαλάκης

Α.Ο. Φάρος Κεραστινίου - ΕΚΑΣΚ       51-43

Γ.Σ.Ικαρος Καλιθέας-ΕΚΑΣΚ             62-60

ΕΚΑΣΚ-Πανελευσινιακός              77-46.

Θ. Ομάδα                                 Ν - Η   Βαθ.

1. Α.Ο. Φάρος Κεραστινίου           3   0    6

2.ΕΚΑΣΚ                                 1   2    4

3. Γ.Σ.Ικαρος Καλιθέας          1   2    4

4. Πανελευσινιακός                1   2    4

Την ομάδα των αγοριών αποτελούσαν οι Καθαράκης Κων/νος, Κίτσος Ιωάννης, Βαρβεράκης Αλέξανδρος (Ηράκλειο), Καπετανάκης Εμμανουήλ, Τζιόλας Μιχαήλ, Κούτζογλου Χαράλαμπος, Χριστοφορίδης Θεόδωρος, Κουτουλάκης Ευάγγελος (Κύδων), Λαγουδάκης Γρηγόρης, Βοσκάκης Γεώργιος (ΑΓΟΡ), Κυριαζής Αντώνιος (Αναγέννηση), Μούτσα Κλόντιαν (Ιεράπετρα). Τα παιδιά επιλέχτηκαν από τους Περιφερειακούς προπονητές Στέλιο Καρκανάκη και Πέτρο Πολοπετράκη.

Η αποστολή των κοριτσιών, όπως αυτά επιλέχθηκαν από την προπονήτρια Φρόσω Δημητρουλάκη, ήταν η εξής: Μπαλαμούτσου Αργυρώ (Ηρόδοτος), Ραϊνάκη Γωγώ (Ιεράπετρα), Παπαμαρκάκη Βάσια, Βατσινά Κωνσταντίνα, Σφακιανάκη Εβελίνα, Κουράτορα Στέλλα (ΟΦΗ), Κασαπίδη Μαριλένα (Ανδρογέας), Παναγιωτάκη (Αρκάδι), Πρασιανάκη Ελία, Ρουμελιώτη Πόπη, Σκορδυλάκη Άννα Μαρία, Σκουμπάκη Αργυρώ (ΟΑΧ).

Αναφερόμενος στην πορεία των αγοριών και τα συμπεράσματα που βγήκαν ο Στέλιος Καρκανάκης τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη παρουσία των αθλητών  μέσα και έξω  από το γήπεδο. Πρόκειται για μια πολύ καλή φουρνιά  παιδιών ( γεννηθέντες το έτος 2001) που πρέπει να δουλευτούν γιατί έχουν πολύ καλά στοιχεία» .

Η Φρόσω Δημητρουλάκη  σχολιάζοντας τα κορίτσια είπε: «Ήταν  παρά πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά, που μακάρι να γινόταν  πιο συχνά. Ήταν  ένα κίνητρο για τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος, αλλά και για τα κορίτσια που δε συμμετείχαν. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αλλά η συμμέτοχη και η λειτουργία  της ομάδας που κάθε μέρα γινόταν όλο και καλύτερη. Ευχαριστώ την ΕΚΑΣΚ  για τη πρωτοβουλία να συμμετέχουμε στο Τουρνουά και εύχομαι στο μέλλον να μπορέσουμε  να κάνουμε  κι εμείς μια αντίστοιχη διοργάνωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News