default-image

Βραδιά για το 2ο εισιτήριο του τελικού!

Ποδόσφαιρο
Βραδιά για το 2ο εισιτήριο του τελικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ευχή ο αποψινός ημιτελικός ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι να είναι τόσο συναρπαστικός, όσο ο χθεσινός στο Μόναχο, η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα κατακτήσει το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη τσεκάρει τη μία θέση για το Μιλάνο και απόψε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ και η Σίτι θα λύσουν τις διαφορές τους μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Αγωνιστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της ομάδας, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του. Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Μπενζεμά αλλά και ο Κασεμίρο. Οι απουσίες αυτές και το ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα έτοιμος ο Ρονάλντο ρίχνουν το βάρος στον ώμο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Πελεγκρίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίλβα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αλλά έχει στη διάθεσή του τον Τουρέ. Έναν παίκτη ιδιαίτερα σημαντικό για την λειτουργία της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News