default-image

Τσάκωνας: "Δύσκολη χρονιά με μεγάλο συναγωνισμό"

Σπορ
Τσάκωνας: "Δύσκολη χρονιά με μεγάλο συναγωνισμό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από την πρόσκληση για να συμμετάσχει στο Diamond League του Κατάρ, ο Λυκούργος Τσάκωνας θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα με τη βοήθεια του ευνοϊκών συνθηκών που επικρατούν αυτήν την εποχή στη Ντόχα.

Έχοντας επιστρέψει από την επιτυχημένη προετοιμασία του στην πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων, ο Τσάκωνας δηλώνει έτοιμος για έναν καλό αγώνα. «Όλα είναι μια χαρά.

 Η προετοιμασία μας στην Τενερίφη πήγε καλά και θέλω να κάνω μια καλή κούρσα στο Κατάρ» δήλωσε ο αθλητής του Γιώργου Παναγιωτόπουλου και συμπλήρωσε. «Είμαστε σε περίοδο με πολύ προπόνηση ακόμα. Κάνουμε λίγο ξεκούραση να πάμε στη Ντόχα και μετά ξανά προπόνηση.  

Τα κάνουμε όλα με πρόγραμμα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή με πολλούς αγώνες και μεγάλο συναγωνισμό».

Ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος σε αγώνα ντάιαμοντ λιγκ (Ρώμη) το ατομικό του ρεκόρ (20.09) θα έχει την ευκαιράι στη Ντόχα να κάνει μια πολύ δυνατή για την εποχή κούρσα, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τον κάτοχο του διαμαντιού Αλόνσο Έντουαρντ που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 20.11, τον Αμίρ Γουέμπ που έχει κάνει 19.91 τον Φέμι Ογκουνόντε που θα τρέξει το πρώτο του 200αρι αλλά έχει κάνει 9.91 στα 100μ. ενώ την την οκτάδα συμπληρώνουν οι Ασμίντ (20.07 φέτος), Ντιξ (20.25 φέτος), Γιανγκ (ατομικό 19.86) και Μαρτίνα (ατομικό 19.85).

Πηγή: sporsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News