default-image

Το 10ημερο που θα κρίνει την άνοδο

Αθλητισμός
Το 10ημερο που θα κρίνει την άνοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα ανήκει στο παρελθόν, στον ΟΦΗ γέμισαν... μπαταρίες και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο δεκαήμερο της ανόδου. Σε αυτό το διάστημα θα κριθούν όλα για την ομάδα του Ηρακλείου, που πατάει το... γκάζι για να "κόψει" πρώτη το... νήμα.

Τράχωνες και Φωστήρας οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι και, σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη ανατροπή είναι ο μεγάλος στόχος. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, χωρίς κανείς να παραγνωρίζει ότι αυτό με την ομάδα του Ταύρου θα έχει χαρακτήρα τελικού, αφού θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς. Ο Νίκος Νιόπλιας δε θέλει να αποσυντονίζονται οι ποδοσφαιριστές του και αυτή τη χρονική στιγμή επιθυμεί να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση για το ματς στον Άλιμο.

Μπορεί ο αντίπαλος να βρίσκεται στην τελευταία θέση και να έχει ήδη υποβιβαστεί, όμως ο 51χρονος τεχνικός ζητά συγκέντρωση σε υψηλό βαθμό και προσαρμογή στις γηπεδικές συνθήκες.

Από 'κει και πέρα, όσοι είναι κοντά στην ομάδα αντιλαμβάνονται ότι στις 15 Μαΐου, που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με το Φωστήρα, θα κριθεί ο στόχος της ανόδου.

Έτσι, αυτό το δεκαήμερο θα έχει πολλή δουλειά στη... λεπτομέρεια και αγωνιστική ετοιμότητα, με τον ΟΦΗ να διαθέτει το απαιτούμενο "πακέτο". Τεχνικό τιμ με παραστάσεις υψηλού επιπέδου και ποδοσφαιριστές με εμπειρία και προσωπικότητα, που επίσης έχουν αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News