Αθλητισμός

Στον ΠΑΟΚ αυτό το Πάσχα...ονειρεύονται Σάντος

Όνειρο όλων στον ΠΑΟΚ είναι να ξανακαθισει στον πάγκο της ομάδας ο Φερνάντο Σάντος... Οργανωτικός, ικανός, έμπειρος και κυρίως δοκιμασμένος στις ιδιαίτερες συνθήκες...

Με μεγάλο έρεισμα στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ. Για τον Ιβάν Σαββίδη το σενάριο "Σάντος προπονητής, Ίβιτς βοηθός" θεωρείται το ιδανικό και αυτό είναι που επιδιώκει να πετύχει. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο εμπόδιο. Οι υποχρεώσεις του 62χρονου τεχνικού με την εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του Euro που δεν επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να περιμένει μέχρι τέλη Ιουνίου για να αποσπάσει το "οκ" του μηχανικού από το Εστορίλ.

Ο Μίχελ συναντήθηκε μαζί του στην Πορτογαλία και ασκεί πίεση (όπως και άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ) για να πάρει την συγκατάθεσή του για συνεργασία εδώ και τώρα. Ο Σάντος φαίνεται να είναι διστακτικός προς το παρόν, ίσως και γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλες προτάσεις στο τραπέζι και θέλει να εξαργυρώσει μία ενδεχόμενα καλή πορεία της Πορτογαλίας. Το ερώτημα είναι πόσο θα περιμένει ο ΠΑΟΚ και τι είναι διατεθειμένος να του προσφέρει ακόμη ο Σαββίδης για να τον δελεάσει.

Σχόλια