default-image

Φιλανθρωπικό φιλικό στα Ζωνιανά

Ποδόσφαιρο
Φιλανθρωπικό φιλικό στα Ζωνιανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Ερμής Ζωνιανών διοργανώνοντας φιλανθρωπικό φιλικό στο γήπεδο της ομάδας την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαϊου.

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Ζωνιανών. Θα συμμετέχουν οι Παλαίμαχοι του Ερμή Ζωνιανών και οι Νέοι Ζωνιανών. Αντί εισιτηρίου, όσοι το παρακολουθήσουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα προς συγκέντρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ερμής Ζωνιανών διοργανώνει Φιλικό αγώνα μεταξύ των «Παλαίμαχων Ερμή Ζωνιανών» και των «Νέων Ζωνιανών» τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 στις 5:00 το απόγευμα, στο κοινοτικό γήπεδο Ζωνιανών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Ζωνιανών.

Σκοπός του αγώνα είναι να μαζευτούν τρόφιμα για άπορες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Γι αυτό αντί εισιτηρίου ας προσφέρει ο καθ ένας ότι μπορεί.

Τα τρόφιμα προς συγκέντρωση είναι:

Α) Ρύζι και μακαρόνια.

Β) Όσπρια

Γ) Λάδι

Δ) Γάλα μακράς διαρκείας

Ε) Παιδικές τροφές, μπισκότα, δημητριακά, βρεφικές κρέμες .

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο του γηπέδου 1 ώρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα παραλαμβάνονται από την επιτροπή υποδοχής της διοργάνωσης και θα παραδοθούν στην ενορία Αγίου Γεωργίου Ζωνιανών.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία SIALMO προσφέρει μια ψησταριά για αντικριστό 8 θέσεων η οποία θα κληρωθεί και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Να είστε όλοι εκεί!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News