Αθλητισμός

Επιτυχημένο τουρνουά από τον ΑΟΑΝ

Απόλυτη επιτυχία γνώρισε το παιδικό τουρνουά που διοργάνωσε την Μεγάλη Τρίτη στον Άγιο Νικόλαο ο ΑΟΑΝ και έλαβαν μέρος οι ακαδημίες ΑΕ Νεάπολης, ΑΟ Κριτσάς, ΟΦ Ιεραπέτρας και ΟΦΗ.

Τα γήπεδα της πόλης, το δημοτικό στάδιο και το 5Χ5 Μπρόκου, γέμισαν παιδικά χαμόγελα στα πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια στις ηλικίες από 2003-2012 και όλοι οι μικροί αθλητές έφυγαν έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, ξεκινώντας χορτασμένοι από ποδόσφαιρο τις διακοπές του Πάσχα. Στα παιδιά και τους συνοδούς τους προσφέρθηκαν τσουρέκια καλιτσούνια και λαμπάδες ΑΟΑΝ που έφτιαξαν με πολύ μεράκι τα κορίτσια της Γραμματείας μας και αθλητικά αξεσουάρ.

Η Διοίκηση του ΑΟΑΝ και η Ακαδημία με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τους ΠΑΟΔΑΝ και Μιχάλη Μπρόκο για την διάθεση των γηπέδων που έγιναν οι αγώνες, τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την παρουσία τους, τους Προπονητές, τις ομάδες, αλλά και τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και φυσικά τους κ. Γρηγοράκη Βαγγέλη (cafe PUERTO), Κοϊνάκη Θεοφάνη (Δικηγόρο) και το Ζαχαροπλαστείο PERFECT για τις προσφορές τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα στους Προπονητές τον Φυσικοθεραπευτή αλλά και τα κορίτσια της Γραμματείας της Ακαδημίας του Α.Ο. Αγίου Νικολάου.

Σχόλια