Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ '94 και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων

Άρωμα… Μικτής ΕΠΣΗ είχε η απονομή που έγινε την περασμένη Κυριακή στον πρωταθλητή της Γ' ΕΠΣΗ, ΟΦΗ '94, στο «Γεντί Κουλέ».

Άλλωστε ο ΟΦΗ '94 είναι μια ομάδα που σφύζει από ταλέντα και είναι φυσιολογικό αρκετά δικά του παιδιά να φορούν την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ηρακλείου αλλά και της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης.

Στην φωτογραφία με την κούπα του ΟΦΗ '94 ποζάρουν τα ταλέντα του ΟΦΗ και της Μικτής, Μανόλης Βαρδάκης, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Τίτος Κουτεντάκης και Κώστας Λαγουδάκης. Μαζί είναι οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων όπως και οι Μανόλης Μαθιουδάκης και Μανόλης Ζερβάκης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ.

Εντωμεταξύ, την Τετάρτη του Πάσχα 4 Μαΐου δίνεται το επόμενο ραντεβού της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για προπόνηση ενόψει του 32ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης που θα γίνει το σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στην Παλαιόχωρα Χανίων. Η προπόνηση της Μικτής ΕΠΣΗ θα γίνει υπό τις οδηγίες του ενωσιακού προπονητή κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη και μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ηρακλειώτικη Ένωση στην διοργάνωση.

Σχόλια