Αθλητισμός

Ανθεστίων: "Μια χρονιά... όνειρο, τα καλύτερα έρχονται"

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 ΕΠΣΗ και η άνοδος στην Α1 κατηγορία για τον Ανθεστίων, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στο Θραψανό, καθώς η προσπάθεια της ομάδας είχε φέτος πολύ μεγάλη απήχηση.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για τη σεζόν που "έκλεισε" με απόλυτη επιτυχία συγχαίροντας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, ενώ γίνεται αναφορά στους πρωταγωνιστές, αλλά και τους... αφανείς συμπαραστάτες.

Αναλυτικά επισημαίνεται:«Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Θραψανού "Ανθεστίων" με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2015-16, κάνει ένα μικρό απολογισμό για μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, σηματοδοτεί την άνοδο στην Α1 κατηγορία, επίτευγμα που έχει ιστορική σημασία για το χωριό μας. Μετά από 25 χρόνια το ποδοσφαιρικό μας σωματείο θα βρεθεί στην κορυφαία κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδόσφαιρου, κάτι που συμβαίνει σε μια δύσκολη εποχή, ενώ υπάρχουν παράμετροι που κάνουν την επιτυχία αυτή πραγματικό… άθλο. Ο Ανθεστίων επανιδρύθηκε την σεζόν 2005-06 μετά από μια «κενή» περίοδο σε ότι αφορά την δραστηριότητα του εντός γηπέδων. Σ' αυτά τα 11 χρόνια, με σκληρή προσπάθεια πολλών ανθρώπων και κυρίως των ποδοσφαιριστών, η ομάδα πέτυχε τρεις ανόδους με αργά και σταθερά βήματα.

Φτάνοντας στο σήμερα, ως διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε για την εφετινή μεγάλη επιτυχία τον προπονητή, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τους ποδοσφαιριστές. Μας χάρισαν στιγμές περηφάνιας και πολύ μεγάλης χαράς, καθώς πέρα από τις νίκες, πέτυχαν και κάτι ακόμα σημαντικότερο. Έκαναν το γήπεδο τόπο συνάντησης για όλους τους χωριανούς και τις Κυριακές μας πιο όμορφές. Αυτή η ενότητα ήταν πάντα σήμα κατατεθέν για τους Θραψανιώτες.

Η αλήθεια είναι ότι εντός των τεσσάρων των γραμμών του γηπέδου, όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν τα πάντα. Κατάθεση ψυχής, που σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την κατάκτηση του τίτλου και τα ονόματα τους, γράφονται στις «χρυσές» σελίδες της ιστορίας του Ανθεστίωνα. Μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές, μετά τις δουλειές τους ήταν πάντα συνεπής στο… ραντεβού τους για προπόνηση, κάνοντας πολλές φορές υπερβάσεις. Η μεγάλη συμμετοχή και η δουλειά υψηλού επιπέδου ήταν σημεία… κλειδιά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ναι μεν το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών κατάγεται από το Θραψανό, όμως και οι μη Θραψανιώτες, έγιναν "ένα", όχι μόνο με την ομάδα μας, αλλά και το χωριό μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο, τους απανταχού χωριανούς μας, που κάθε αγωνιστική εντός ή εκτός έδρας, ήταν ο… 12ος παίκτης. Η στήριξη ήταν τέτοια, που δύσκολα μπορεί να την αντιληφθεί κανείς, αλλά την ένιωσαν στο… πετσί τους οι ποδοσφαιριστές. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας για την διαχρονική υποστήριξη τους και όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην εφετινή προσπάθεια.

Ο καθένας έβαλε το… λιθαράκι του και ελπίζουμε από την πλευρά μας ως διοίκηση, τουλάχιστον να συμβάλλαμε στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού που λέγεται "ομάδα", βρισκόμενοι πολλές φορές μπροστά σε αδιέξοδα.

Θεωρούμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται δίκαια στην κορυφή. Συγχαίρουμε το σωματείο του Αθλόπολις για την άνοδο του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ της Α2 ΕΠΣΗ.

Τελειώνοντας, θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα προγραμματιστεί η τακτική γενική συνέλευση, όπου από τα βασικά θέματα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης. Ανοίγονται νέες προκλήσεις και αυξημένες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα. Ότι κι αν συμβεί, ένα είναι βέβαιο. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους με χαμόγελο κοντά στην αγαπημένη μας ομάδας, από οποιοδήποτε μετερίζι. ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ».

Σχόλια