Αθλητισμός

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί...

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ρεθύμνου στο μπάσκετ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους την βοήθησαν στην περίοδο που (για την κρητική ομάδα) ουσιαστικά ολοκληρώθηκε...

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει: «Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά τελείωσε, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να κατακτά την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη της Basket League Σκρατς. Η ομάδα μας, μετά από πολλές ατυχίες, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα play-offs και τέταρτη συνολικά στην εξαετή παρουσία της, προσφέροντας όμορφο θέαμα και αθλητικό πολιτισμό.  Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε, στο μεγαλύτερο μέρος της, σε όλους τους φίλους που μας υποστήριξαν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, προσφέροντας τα μέγιστα για την καθιέρωση της ομάδας μας στο υψηλότερο επίπεδο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της χώρας μας.Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν με την παρουσία τους στο γήπεδο, με την ηθική και υλική συμπαράσταση, έτσι ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στα υψηλότερα "σκαλιά" της Basket League Σκρατς.

Η επιτυχία της ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας όλων όσων εργάστηκαν για το σύλλογο, αλλά και όλων αυτών που, με τη μεγάλη ή μικρή οικονομική τους ενίσχυση, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε το Ρέθυμνο ψηλά στην "ελίτ" του ελληνικού μπάσκετ.

Η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη και επίπονη και είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ψηλά την ομάδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους φίλους μας και όλοι μαζί, σαν μία "γροθιά" να αποδείξουμε ότι το Ρέθυμνο αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings σας ευχαριστεί»!

Σχόλια