default-image

Πάσχα έρχεται, τα μπαράζ των πρωταθλητών ακολουθούν...

Ποδόσφαιρο
Πάσχα έρχεται, τα μπαράζ των πρωταθλητών ακολουθούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η μάχη του ΟΦΗ να... αποχωριστεί τη Γ' Εθνική να έχει φτάσει στην τελική της ευθεία, όμως υπάρχουν και τέσσερις ομάδες στην Κρήτη που έχουν στρέψει πλέον αποκλειστικά το μυαλό τους στο πώς θα αγωνιστούν την επόμενη περίοδο στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Ο ΠΟΑ από το Ηράκλειο, το ΙΝΚΑ από τα Χανιά, ο Άρης από το Ρέθυμνο και ο ΟΦ Ιεράπετρας από το Λασίθι είναι οι τέσσερις πρωταθλητές που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου. Κι αυτό το γεγονός, ότι φέτος τα εισιτήρια είναι δύο και όχι ένα, κάνει ακόμα πιο συναρπαστικές τις μάχες, καθώς αναμένεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των μπαράζ να υπάρχουν ελπίδες για όλους.

Το πρωτάθλημα κάθε Ένωσης είχε τα δικά του χαρακτηριστικά και ο τίτλος που κατακτήθηκε ξεχωριστή αξία. Στο Ηράκλειο ο ΠΟΑ είχε να αντιμετωπίσει σπουδαίους αντιπάλους και όχι μόνο πήρε το πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ αλλά και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Δύναμή του η πανίσχυρη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ όλη τη σεζόν αλλά και χωρίς να έχει δεχτεί ήττα. Στα Χανιά, το ΙΝΚΑ έδωσε μάχη με τον Πανακρωτηριακό, αλλά οι απρόσμενες γκέλες των συνδιεκδικητών ουσιαστικά χάρισαν ένα τίτλο χωρίς άγχος στα τελευταία παιχνίδια.

Συναρπαστικό πρωτάθλημα έγινε στο Ρέθυμνο, καθώς ο Άρης πάλευε μαζί με Α.Ε. Μυλοποτάμου και Ρεθυμνιακό. Καθοριστικό για τον τίτλο ήταν όμως το "διπλό" του Άρη στο Πέραμα, ένα αποτέλεσμα που τον έχρισε πρωταθλητή. Στο Λασίθι ο ΟΦΙ ήταν σαρωτικός, παίρνοντας αρχικά το Κύπελλο και στη συνέχεια επισφράγισε έναν άνετο τίτλο, επιβεβαιώνοντας ότι με διαφορά ήταν η καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες...

Το Πάσχα έρχεται όμως για αυτές τις τέσσερις ομάδες, οι οποίες βγήκαν πρωταθλήτριες από τα πρωταθλήματα των νομών τους, ήδη έχουν μείνει πίσω οι πανηγυρισμοί για τις επιτυχίες τους και σκέφτονται μόνο τον τρόπο που θα ολοκληρώσουν με χαμόγελα τη χρονιά. Δηλαδή με την άνοδο στη Γ' Εθνική!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News