Αθλητισμός

Απόρριψη εφέσεων ΑΕΚ και Ατρόμητου

Απορρίφθηκαν από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ατρόμητου για τις ποινές που τους είχαν επιβληθεί πρωτόδικα μετά τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος.

Έτσι, ισχύει κανονικά η αφαίρεση τριών βαθμών που τους έχει επιβληθεί και τα πρόστιμα ύψους περίπου 70.000 ευρώ (ενώ έχουν ήδη εκτίσει τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών).

Κατόπιν τούτου μπορεί να επικυρωθεί πλέον η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, ενώ σφραγίζεται πλέον ότι η ΑΕΚ θα μπει στη διαδικασία των πλέι-οφ (εφόσον πέμπτος παραμείνει ο Πανιώνιος) με δυο πόντους, όσους και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει

«Με την υπ' αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

-Με την υπ' αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία».

Σχόλια