default-image

Το διπλό μέτωπο του Μαΐου για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Το διπλό μέτωπο του Μαΐου για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδεύοντας στο Μάιο είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της πορείας του. Όχι μόνο αγωνιστικά, που είναι σαφές ότι το επόμενο 20ήμερο θα κρίνει τα πάντα, αλλά και για την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, με τη διαδικασία να είναι στην τελική ευθεία.

Όπως είχε τονιστεί άλλωστε από την πρώτη στιγμή, είναι δύο... δρόμοι παράλληλοι, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ενωθούν στο επόμενο διάστημα για την επανασύσταση της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος, η εκκαθάριση είναι κάτι που χειρίζονται οι νομικοί της ομάδας και οι εμπλεκόμενοι στη διαδικασία. Στις 13 Μαΐου έχει οριστεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση, που είναι η προτελευταία της σχετικής "σειράς". Όπως έχει συμβεί και με όσες προηγήθηκαν, έχει τον τυπικό χαρακτήρα της έγκρισης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, πριν φτάσουμε στην τελευταία συνέλευση. Αυτή θα γίνει πιθανότατα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, με τον τελικό ισολογισμό και τις σχετικές αιτήσεις διαγραφής από το αρμόδιο υπουργείο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μυαλό όλων βρίσκεται στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που θα κρίνουν την άνοδο. Η αναμέτρηση με τους Τράχωνες μετά τη διακοπή του Πάσχα προηγείται και, παρόλο που η ομάδα του Αλίμου είναι ουραγός, ο Νίκος Νιόπλιας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Φυσικά, δεν μπορεί παρά στο μυαλό να είναι ήδη και ο αγώνας... τελικός με το Φωστήρα στις 15 Μαΐου. Η τεχνική ηγεσία θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα που θα μεσολαβήσει, αποφορτίζοντας ως ένα βαθμό τους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να έχει την απαραίτητη φρεσκάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News