default-image

Πήρε το μπαράζ κατάταξης ο Μαραθώνας

Ποδόσφαιρο
Πήρε το μπαράζ κατάταξης ο Μαραθώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μπαράζ κατάταξης που έγινε σήμερα στην Α2 Κατηγορία ανάμεσα στον Μαραθώνα και τον Κεραυνό, τις δύο ομάδες που ισοβάθμησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ο Μαραθώνας επικράτησε με 5-1 και τερμάτισε 5ος ενώ 6ος έμεινε ο Κεραυνός.

Αυτό σημαίνει ότι στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Α2 ΕΠΣΗ τα ζευγάρια είναι: Φαιστός-Κεραυνός και Ομόνοια-Μαραθώνας. Τα πλέι οφ θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Όσον αφορά το σημερινό μπαράζ που έγινε στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ο Μαραθώνας ήταν καταιγιστικός, σκοράροντας με τους Πατραμάνη, Νταντουτάκη, Πασσά, Ρουμπάκη και Μουλακάκη ενώ ο Κεραυνός είχε μειώσει στο 68' με τον Κενδριστάκη. Οι "μικροί" του ΠΟΑ έπαιζαν από το 30' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκουτέλη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ζαργκλής, Πανταζής (56? Εργαζάκης), Κοκορέλιας, Γιαλιτάκης, Ανδρικάκης, Ξυλούρης, Κενδριστάκης, Χανιωτάκης (46? Λέλεκας), Δούκας (87? Αγγέλης), Σκουτέλης, Μακρυγιαννάκης

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ντράλο, Φρυσούλης, Κτιστάκης (81? Λαγουδάκης), Πασσάς, Πατραμάνης, Ροδιτάκης, Αναγνωστάκης (62? Μουλακάκης), Βαθιανάκης, Κατσουλάκης, Νταντουτάκης (74? Σερλιδάκης), Ρουμπάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News