Αθλητισμός

Πικρία στον Κύδωνα για τον υποβιβασμό

Ο Κύδων είχε δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες γι’ αυτόν προκειμένου να παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών του στοίχησαν.

Ουσιαστικά η ήττα με 80-44 από τον Ιπποκράτη στην Κω την περασμένη Κυριακή σήμανε τον υποβιβασμό της χανιώτικης ομάδας, η οποία είχε να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναφερόμενος στην πορεία του Κύδωνα, ο Κώστας Σδράκας τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο. «Εμείς κάναμε λάθη για να πέσουμε. Φταίμε εμείς που δεν κερδίσαμε τον Ηλυσιακό και την Λαμία. Δεν ήμασταν έτοιμοι για πολλούς λόγους. Είχαμε τραυματισμούς πολλούς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πριν τα κρίσιμα ματς της ομάδας μας. Πιστεύω ότι χωρίς τραυματισμούς και αν παίρναμε κάποιες άλλες αποφάσεις σαν ομάδα, θα είχαμε άλλη τύχη. Μας πίκρανε πολύ το φινάλε. Είχαμε προσδοκίες σαν ομάδα και έπρεπε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», επισήμανε ο προπονητής του Κύδωνα στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Σχόλια