default-image

Ο Βούρβαχης «μόνος» ψάχνει την προεδρία

Αθλητισμός
Ο Βούρβαχης «μόνος» ψάχνει την προεδρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά ακούγονται και γράφονται για τους υποψήφιους στις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο.

Στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ ακούστηκε πολύ το όνομα του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρίστου Σάββα, που ήταν φυσικά παρών.

 Παρών στην γιορτή του ΠΑΟΚ ήταν και ο Χανιώτης Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος παραδόξως  αλλάζει στρατόπεδο και από το λιμάνι περνάει απέναντι...

Τόσο απλά και έυκολα

  Ο Χανιώτης πρόεδρος της ΕΠΣ μετά τις συναντήσεις με τον υφυπουργό Στ.Κοντονή και με ανθρώπους του Δ. Μελισσανίδη,  εδώ και καιρό κάνει επαφές με τους επιτελείς του Ιβάν Σαββίδη, ελπίζοντας οτι τελικά θα πάρει το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ.

   Βέβαια δεν γνωρίζουμε κατά πόσον οι πρόεδροι των ενώσεων θα δεχτούν ένα από τα αξιώματα της νέας διοίκησης της ΕΠΟ (αν κερδίσει τις εκλογές η σημερινή αντιπολίτευση) να δοθεί σε ένα παράγοντα όπως ο Γιώργος Βούρβαχης, που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με πάθος το σημερινό σύστημα και ήταν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ.

   Και μια και αναφερθήκαμε στον Χρίστο Σάββα και τον Γιώργο Βούρβαχη,

θα πούμε τι κοινό έχουν οι δυο πρόεδροι των Ενώσεων Κοζάνης και Χανίων αντίστοιχα.

Ο μεν Χρίστος Σάββας όταν πριν τέσσερα χρόνια του προτάθηκε από το λιμάνι να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ του 2012 αρνήθηκε και αποχώρησε. Ο δε Γιώργος Βουβάρης αποχώρησε από  το λιμάνι είδη το λιμάνι αρνήθηκε να τον στηρίξει για πρόεδρο στην ΕΠΟ στις εκλογές που έρχονται τον Οκτώβριο.

    Τα Ολυμπιοκρατούμενα Χανιά  είναι πολύ ενοχλημένα από τις κινήσεις του Γιώργου Βούρβαχη, αφου όλοι γνωρίζουν ότι η αναρρίχηση του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων τα τελευταία χρόνια στα υψηλά αξιώματα της ΕΠΟ - η θέση του αναπληρωτή προέδρου στη ΕΠΟ- ήταν αποκλειστικά δώρο από το λιμάνι.

   Το ερώτημα φυσικά που τίθεται είναι αν ο πολύπειρος Χανιώτης γιατρός θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος και τον προσεχή Οκτώβριο στη ΕΠΣ Χανίων αφου υπάρχουν οι εκλογές το Σεπτέμβριο στην τοπική ένωση και από ότι ακούγεται αντίπαλος του Γιώργου Βούρβαχη, θα είναι ο κορυφαίος ίσως παράγοντας του χανιώτικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.... ο γνωστός πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης.

Και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ικανός και πολύ δημοφιλής παράγοντας του Πλατανιά θα έχει διπλά του κορυφαία στελέχη της χανιώτικης κοινωνίας και ακόμη ονόματα κρυφά χαρτιά που όταν ακουστούν θα προκαλέσουν έκπληξη πρώτου μεγέθους.

   Αναμένεται λοιπόν στις εκλογές του Σεπτέμβριου στην ΕΠΣ Χανίων να έχουμε μια μεγάλη μάχη, που αυτήν την φορά το  μεγάλο φαβορί δείχνει να είναι ο Στ. Βαρουξάκης,  ο άνθρωπος που ανέβασε για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας ομάδα του Νομού Χανίων στη Σούπερ Λίγκα και που μόνο το άκουσμα του ονόματος του ως υποψήφιου δημιούργησε έντονη ανησυχία στην πλευρά του σημερινού προέδρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News