Αθλητισμός

Σκέφτεται Σιδηρόπουλο και άδειες κερκίδες ο Κοντονής

 Το ενδεχόμενο να είναι τελικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος ο διαιτητής του τελικού φαίνεται να εξετάζει τις τελευταίες ώρες ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ο κ. Κοντονής φαίνεται να ξεπερνάει την αρχική του σκέψη για ξένο διαιτητή και να κατευθύνεται προς αυτή τη λύση.

Παρά το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής έστειλε την προηγούμενη βδομάδα επιστολή στην ΕΠΟ τονίζοντας την ανάγκη για ξένο διαιτητή, δύσκολα θα αρνηθεί την επιλογή του Ροδίτη ρέφερι, από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να... θυμηθεί τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας στο Euro το καλοκαίρι, είναι ένας διαιτητής ευρείας αποδοχής για τον οποίο δεν έχουν πρόβλημα ΑΕΚ και Ολυμπιακός, η επιλογή στο πρόσωπο του οποίου μοιάζει ικανή να κάμψει τις αντιδράσεις του υφυπουργού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στη σημερινή συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα των οπαδών, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την αρχική του θέση, για διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό είναι κάτι που διεμήνυσε στην ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν θα πάρουν εισιτήρια και θα αγωνιστούν στο άδειο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΕΠΟ ήθελε να μοιράσει κάποια εισιτήρια, αλλά αυτό είναι απαγορευτικό για τον υφυπουργό που θα επιτρέψει την διεξαγωγή παρουσία μόνο ελαχίστων προσκεκλημένων.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια