default-image

Μπάσκετ: Στο "ρελαντί" ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Στο "ρελαντί" ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να... βγάλει την υποχρέωση στο Ρέθυμνο, νίκησε με 77-73 τους γηπεδούχους και με 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-6, όμως έμειναν εκεί καθώς υπέπεσαν σε πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκε το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να προσπεράσει στο δεκάλεπτο με 16-13.

Με τον Γουόρικ να δίνει ενέργεια ερχόμενος από τον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» ξαναπέρασαν μπροστά (23-27), οι Κρήτες ακολουθούσαν και το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προηγούμενη με βραχεία κεφαλή (36-40).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έσφιξε την άμυνά του, πέρασε με 52-43 και αφήνοντας το Ρέθυμνο χωρίς καλάθι για περίπου τέσσερα λεπτά έφτασε τη διαφορά ακόμη και στο +19 (42-61).

Στα πρώτα τρία λεπτά της τέταρτης περιόδου οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χάροου στο 65-74, περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη, για να γίνει το 71-75 στα 1΄28΄΄ πριν τη λήξη, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Αθηναίου ευστόχησε (71-77) και όλα τελείωσαν.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News