default-image

Νικητής ο Θανάσης στη μάχη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Νικητής ο Θανάσης στη μάχη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μοναδικό σόου προσέφεραν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρέα με τους φίλους τους στο Ενετικό λιμάνι.

Περισσότεροι από 2000 άνθρωποι, κυρίως μικρά παιδιά κατέκλεισαν το λιμάνι του Ηρακλείου θέλοντας να δουν από κοντά τους αδελφούς Αντετοκούνμπο και να πάρουν μία μικρή γεύση από το σόου που προσφέρουν στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Το 1ο «EKO Antetokounbros Streetball Event» στέφθηκε από επιτυχία κάνοντας τα αδέλφια Αντετοκούνμπο να υποσχεθούν ότι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν και του χρόνου.

Το σόου ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομάδων και ακολούθησαν τέσσερα αγωνιστικά δεκάλεπτα που η άμυνα δεν είχε καμία θέση. Τα δύο αδέλφια και οι φίλοι τους προσπάθησαν να χαρίσουν θέαμα με εντυπωσιακά καρφώματα και πάσες ακριβείας και τα κατάφεραν. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του  Θανάση Αντετοκούνμπο με 114-111 αν και αποφύγαμε την παράταση στο φινάλε καθώς το τρίποντο που επιχείρησε η ομάδα του Γιάννη ήταν άστοχη.

Ο Θανάσης πέτυχε συνολικά 55 πόντους για την ομάδα του και ο  Γιάννης 57, όμως το σημαντικό ήταν ότι και οι δύο έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Πέραν του ταλέντου τους στο μπάσκετ άλλωστε έδειξαν και το ταλέντο τους στο χορό, αλλά και στις πλάκες.

Παράλληλα υπήρξαν και αρκετές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παιδιών των ακαδημιών των σωματείων της πόλης, αλλά και με παιδιά που κληρώθηκαν μέσα από διαγωνισμούς του Eurohoops.net, το οποίο είχε την ευθύνη της διοργάνωσης μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και το Δήμο Ηρακλείου.

Πολύ όμορφη στιγμή ήταν και αυτή όταν τα δύο αδέλφια έπαιξαν παρέα με τη νεοσύστατη ομάδα μπάσκετ ατόμων με αναπηρία του  Ηρακλείκου την ΑΣΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News